Vindevogel logo

Over ons

Vindevogel NV is een dynamisch familiebedrijf dat steeds blijft investeren in het aantrekken, opleiden en bijscholen van medewerkers en het constant vernieuwen en uitbreiden van het wagen- en machinepark, vol vertrouwen met het oog op een verdere groei.

De firma is gestart als een familiebedrijf in 1956. Door onze jarenlange, gestadige vooruitgang en herinvesteringen in de firma, hebben wij de kans gehad om uit te groeien tot een onderneming van betekenis in onze sector. Inmiddels werken wij met 90 personeelsleden.

Als firma willen wij steeds verder groeien en wij hebben om die reden reeds verschillende samenwerkingsvormen afgesloten zoals  in 2014 met Ondernemingen Lievens bv uit Sint-Lievens-Houtem.

Vindevogel N.V. traditie en groei

De markt evolueert en ook Vindevogel NV past zich continu aan. Efficiëntie en kwaliteit in uitvoering zijn de belangrijkste troeven in de organisatie van Vindevogel NV, die zich zowel in openbare werken, aanleg wegen en riolen, als in de aanleg van nutsleidingen en huisaansluitingen verder wil blijven ontwikkelen.

Wij behoeden ons voor een blinde expansiedrang, maar streven naar een stabiele en duurzame groei, diep geworteld in jaren van ervaring en technische competenties en gedegen kwaliteitsaanpak die we zorgvuldig hebben opgebouwd. Een degelijke aanpak die we combineren met flexibiliteit en snelle besluitvorming.

Wij staan voor evolutie

Maar de grootste succesfactor achter onze groei is het enthousiasme en de standvastigheid van onze mensen. De gedrevenheid van onze medewerkers en onze leidinggevenden, onze ervaring en voortdurende investeringen in materieel en kennis geven ons bedrijf een groot vertrouwen voor de toekomst.  Wil jij deel uitmaken van ons team?

Warme & enthousiaste mensen

Ons bedrijf is gefundeerd op drie pijlers:

  • Wegenbouw en rioleringswerken
  • Aanleg van waterleiding en andere nutsleidingen
  • Uitvoeren van huisaansluitingen op waterleiding

In elk van die complementaire vakgebieden willen we een referentie zijn met hoge toegevoegde waarde.

Wij zijn vandaag uitgegroeid tot een gevestigde waarde in deze sectoren. Wij werken onder meer voor steden, gemeenten, vastgoedmaatschappijen, private verkavelaars, Farys, Fluvius en verschillende intercommunales. 

Met ons gekwalificeerd personeel, ons uitgebreid wagen- en machinepark, en onze jarenlange ervaring garanderen wij een professionele aanpak.

Waarom kiezen voor Vindevogel N.V.?

Structuur en veiligheid

Wij zijn een flexibele en betrouwbare onderneming die steeds helpt zoeken naar het meest geschikte concept, oplossing of dienst.  Dankzij onze horizontale structuur en korte beslissingslijn, kunnen wij zeer snel reageren en inspelen op wijzigingen. Onze aanpak werkt en is een meerwaarde voor onze klanten en partners.

Wij hebben tevens  een VCA **.  Het inzetten van de best aangepaste materialen en gebruik van de meest innovatieve technieken is een belangrijk aandachtspunt voor de voortdurende zorg om de veiligheid van onze medewerkers, voorbijgangers en omwonenden te garanderen.

Certificaten

ls professioneel bedrijf beschikt Vindevogel NV over erkenning en certificaten nodig voor het uitoefenen van een verscheidenheid aan activiteiten o.a. een Erkenning Klasse 7 in Categorie C, en Ondercategoriëen C1, C2 en C6 .

Vindevogel is een eigentijds en dynamisch bedrijf. 90% van onze opdrachten focussen zich op openbare werken. Wij zijn erkend door de overheid voor het uitvoeren van wegen-en rioleringswerken tot klasse 7 (werken tot 5.330.000 EUR per opdracht).

Vindevogel N.V.
Neerrechemstraat 1
9770 Kruisem
BE 0434.376.490

Adres

Jobs:
+32 473 45 45 05 of
jobs@vindevogel.be

Algemeen:
+32 (0) 9 383 51 79 of
vindevogel@vindevogel.be

Contact