Vindevogel logo

Waar we goed in zijn.

Ben je opzoek naar een betrouwbare aannemer voor infrastructuurwerken in Oost- en West-Vlaanderen? Onze goed geschoolde medewerkers grijpen zich vast in jouw project tot de finish. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en expertise voor de wegen van morgen.

Bouwen aan relaties en infrastructuur.

Wegenbouw & rioleringwerken

Vindevogel NV is een echte specialist als het aankomt op aanleg van rioleringen en wegenis. Zo zijn we trots op onze decennialange ervaring in het plaatsen van diverse types rioleringen.

De goede aanleg van riolering is immers cruciaal in het beheer van de vuil- en regenwaterafvoer. Dankzij onze vergaande kennis gaat Lievens bv geen uitdagend rioleringsproject uit de weg. Om een totaalpakket te kunnen afleveren is Vindevogel NV ook zeer goed thuis in de aanleg van wegenwerken en alle voorbereidende werken die daarbij komen kijken.

Het resultaat is telkens een kwalitatief afgeleverd stukje nieuwe infrastructuur.

Aansluiting nutsvoorzieningen

Het leggen van nutzvoorziening is een delicate zaak. Met veel verschillende partners die samen één geheel moeten vormen.
Dankzij onze expertise brengen wij iedereen samen op 1 lijn en bekomen wij een piekfijn resultaat.

Wij leggen nutsvoorzieningen voor o.a. Fluvius, Farys, De Watergroep, Telenet en Proximus.

Aansluiting water

Voor Oost-Vlaanderen doet Farys beroep op onze vakkennis om grote drinkwateraansluitingen uit te voeren volgens de laatste milieunormen.

Ons getrainde medewerkers zorgen voor een afwerking volgens de regels van de kunst. En daar iedere werf 1 aanspreekpunt heeft loopt de communicatie vlot en snel.

Wordt jij onze nieuwe krachtpatser?

Werken bij Vindevogel NV is een no-brainer!
Want bij ons krijg je niet alleen een goed betaalde job, we leggen je ook nog eens goed in de watten met extra voordelen en opleidingen.
Ben jij thuis in de infrastructuurwerken of wil je graag bijleren? Wil jij in een leuk team werken binnen een familiebedrijf? Wil jij graag minder file en meer job?

Vindevogel N.V.
Neerrechemstraat 1
9770 Kruisem
BE 0434.376.490

Adres

Jobs:
+32 473 45 45 05 of
jobs@vindevogel.be

Algemeen:
+32 (0) 9 383 51 79 of
vindevogel@vindevogel.be

Contact