Missie & Waarden

Gebouw-1024x446 (zwart wit)

Missie

Vindevogel NV is een dynamisch familiebedrijf dat steeds blijft investeren in het aantrekken, opleiden en bijscholen van medewerkers en het constant vernieuwen en uitbreiden van het wagen- en machinepark, vol vertrouwen met het oog op een verdere groei.

Groei

De firma is gestart als een familiebedrijf in 1956. Door onze jarenlange, gestadige vooruitgang en herinvesteringen in de firma, hebben wij de kans gehad om uit te groeien tot een onderneming van betekenis in onze sector. Inmiddels werken wij met 90 personeelsleden.

Als firma willen wij steeds verder groeien en wij hebben om die reden reeds verschillende samenwerkingsvormen afgesloten zoals  in 2014 met Ondernemingen Lievens bvba uit Sint-Lievens-Houtem.

Evolutie

De markt evolueert en ook Vindevogel NV past zich continu aan. Efficiëntie en kwaliteit in uitvoering zijn de belangrijkste troeven in de organisatie van Vindevogel NV, die zich zowel in openbare werken, aanleg wegen en riolen, als in de aanleg van nutsleidingen en huisaansluitingen verder wil blijven ontwikkelen.

Wij behoeden ons voor een blinde expansiedrang, maar streven naar een stabiele en duurzame groei, diep geworteld in jaren van ervaring en technische competenties en gedegen kwaliteitsaanpak die we zorgvuldig hebben opgebouwd. Een degelijke aanpak die we combineren met flexibiliteit en snelle besluitvorming.

Warmte en enthousiasme

Maar de grootste succesfactor achter onze groei is het enthousiasme en de standvastigheid van onze mensen. De gedrevenheid van onze medewerkers en onze leidinggevenden, onze ervaring en voortdurende investeringen in materieel en kennis geven ons bedrijf een groot vertrouwen voor de toekomst.  Ons motto is:

 “ Alone we can do so little, together we can do so much.”

Wij heten u welkom bij Vindevogel .

Wil jij deel uitmaken van ons team?

Bekijk al onze openstaande vacatures.