Geschiedenis

17012014523

De firma is gestart als een familiebedrijf in 1956. Inmiddels werken wij met 90 personeelsleden.

Vindevogel NV is een dynamisch bedrijf dat steeds blijft investeren in het aantrekken, opleiden en bijscholen van medewerkers en het constant vernieuwen en uitbreiden van het wagen- en machinepark. Door onze jarenlange, gestadige vooruitgang en herinvesteringen in de firma, hebben wij de kans gehad om uit te groeien tot een onderneming van betekenis in onze sector.

De markt evolueert en ook Vindevogel NV past zich continu aan. Efficiëntie en kwaliteit in uitvoering zijn de belangrijkste troeven in de organisatie van Vindevogel NV, die zich zowel in openbare werken, aanleg wegen en riolen, als in de aanleg van nutsleidingen en huisaansluitingen verder wil blijven ontwikkelen.

Geografisch strekt ons werkgebied zich uit over de provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Als firma willen wij steeds verder groeien en hebben om die reden reeds verschillende samenwerkingsvormen afgesloten zoals in 2014 met Ondernemingen Lievens bvba uit Sint-Lievens-Houtem.

Wij behoeden ons voor een blinde expansiedrang, maar streven naar een stabiele en duurzame groei, diep geworteld in jaren van ervaring en technische competenties en gedegen kwaliteitsaanpak die we zorgvuldig hebben opgebouwd. Een degelijke aanpak die we combineren met flexibiliteit en snelle besluitvorming.

Maar de grootste succesfactor achter onze groei is het enthousiasme en de standvastigheid van onze mensen. De gedrevenheid van onze medewerkers en onze leidinggevenden, onze ervaring en voortdurende investeringen in materieel en kennis geven ons bedrijf een groot vertrouwen voor de toekomst. Ons moto is: “ Alone we can do so little, together we can do so much” . Wij heten u welkom bij Vindevogel .