Activiteiten & Partners

IMG_9537

Partners

Het enthousiast team van Vindevogel NV kan terugvallen op meer dan 60 jaar ervaring in de aanleg van wegen, riolen, waterleidingen, huisaansluitingen op waterleiding en huisaansluitingen op riolen.  Sedert medio jaren 90 werden onze activiteiten uitgebreid naar aanleg van gasleidingen, elektriciteit- en telecomkabels.

Publieke en private klanten krijgen daardoor een uniek aanspreekpunt waar ze voor een totaalpakket terecht kunnen. Diverse zeer tevreden klanten doen telkens weer beroep op onze vakmensen om tot totaal oplossingen te komen.

Dit maakt ons tot geschikte partner van steden, gemeenten, private verkavelaars, vastgoedmaatschappijen, diverse nutsmaatschappijen en intercommunales.

Dankzij onze vakkennis, flexibiliteit en snelheid kunnen wij instaan voor de uitvoering van de meest veeleisende opdrachten in ons werkgebied.

Sinds 2014 heeft Vindevogel een ver doorgedreven samenwerking met Ondernemingen Lievens uit Sint-Lievens-Houtem, eveneens gespecialiseerd in openbare werken.

Certificaten

Als professioneel bedrijf beschikt Vindevogel NV over erkenning en certificaten nodig voor het uitoefenen van een verscheidenheid aan activiteiten o.a. een Erkenning Klasse 7 in Categorie C, en Ondercategoriëen C1, C2 en C6 .

Vindevogel is een eigentijds en dynamisch bedrijf. 90% van onze opdrachten focussen zich op openbare werken. Wij zijn erkend door de overheid voor het uitvoeren van wegen-en rioleringswerken tot klasse 7 (werken tot 5.330.000 EUR per opdracht).

Veiligheid

Wij hebben tevens  een VCA **.  Het inzetten van de best aangepaste materialen en gebruik van de meest innovatieve technieken is een belangrijk aandachtspunt voor de voortdurende zorg om de veiligheid van onze medewerkers, voorbijgangers en omwonenden te garanderen.
logo fvb-ffc

Opleiding

Het belangrijkste voor ons zijn onze medewerkers. Wij investeren al jaren in systematische, uitgebreide bijscholingen en opleidingen van onze medewerkers. Niet alleen technische opleidingen komen aan bod maar tevens veiligheidsopleidingen, EHBO, brandblusoefeningen, rijgeschiktheid, kraanattesten enz.  Wij staan hierdoor in de top 100 van het FVB voor best scorende bedrijven op het gebied van opleidingsbeleid.

Horizontale structuur

Wij zijn een flexibele en betrouwbare onderneming die steeds helpt zoeken naar het meest geschikte concept, oplossing of dienst.  Dankzij onze horizontale structuur en korte beslissingslijn, kunnen wij zeer snel reageren en inspelen op wijzigingen. Onze aanpak werkt en is een meerwaarde voor onze klanten en partners.

Werk in eigen streek

Geografisch strekt ons werkgebied zich hoofdzakelijk uit over de provincies Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen .

Dit werkt efficiëntie en flexibiliteit in de hand. Ook onze medewerkers zijn tevreden over het uitblijven van zeer verre verplaatsingen.